Structural Heart

Vårt arbeid med hjertets struktur begynte i 1977, da vi lanserte en revolusjonerende mekanisk hjerteklaff som hadde ingen sveiser, skjøter eller bøyer som til slutt kunne svekke klaffens struktur. Siden den gang har vi utvidet ekspertisen til hjerteklaffutbedring og vevsklaffer, deriblant verdens første transkateterklaff i 2006.

Viktigste produktkategorier

Hjerteklaffutbedring

Medtronic Heart Valve Repair Products

Vi utvikler produkter* som brukes til å håndtere hjerteklaffsykdom og -funksjon. Disse ringene og båndene sys rundt basen av den skadde hjerteklaffen for å gi den form og stabilitet, slik at klaffen kan åpne og lukke på riktig måte.

Tilstander


Mekaniske klaffer (kirurgisk utskiftning)*

Medtronic Mechanical Heart Valve

Disse mekaniske klaffprotesene, som brukes til å håndtere hjerteklaffsykdom og -funksjon, er fremstilt av et sterkt materiale så som titan eller karbon. Kirurgen fjerner først den skadde hjerteklaffen og syr deretter klaffprotesen på plass.

Tilstander


Vevsklaffer (kirurgisk utskiftning)*

Medtronic Tissue Heart Valve

Disse vevsklaffprotesene, som brukes til å håndtere hjerteklaffsykdom og -funksjon, er bygd av dyrevev. Kirurgen fjerner først den skadde hjerteklaffen og syr deretter klaffprotesen på plass.

Tilstander


Vevsklaffer (transkateterutskiftning)*

Procedure Illustration for Medtronic Melody Transcatheter Pulmonary Valve

Medtronic har ledet utviklingen av transkateterklaffer, deriblant den første godkjente transkateterklaffen i verden som ble godkjent i Europa i 2006 til å behandle pasienter med medfødte hjertefeil.

Tilstander

  • Lungeklaffsykdom

Vevsstabiliseringssystemer for koronar bypass-operasjon uten hjerte-lunge-maskin*

Medtronic bypass surgery tissue stabilizer

Et vevsstabiliseringssystem immobiliserer det området av hjertet hvor kirurgen må transplantere en frisk vene eller arterie for å erstatte en blokkert arterie. Systemet består av en hjerteposisjoneringsenhet og en vevsstabilisator. Hjerteposisjoneringsenheten styrer og holder hjertet i en posisjon som gir best tilgang til den blokkerte arterien. Vevsstabilisatoren holder et lite område av hjertet i ro mens kirurgen arbeider på det.

Last updated: 8 Apr 2014

Section Navigation

Additional information

Norway