Hvert 3. sekund
forbedres et liv

Å forbedre liv er en del av vår målsetning. I mer enn ti år har vi i Medtronic målt hvor mange liv som blir forbedret av et produkt eller en behandling fra Medtronic. I fjor ble mer enn 9 millioner mennesker verden over hjulpet av Medtronics teknologi. Det er en viktig milepæl for våre ansatte, pasienter, kunder og partnere. Og det viser at vi, akkurat slik det står beskrevet i vår målsetning, engasjert arbeider for å lindre smerte, forbedre helsen og forlenge livet for mennesker.

En surfer er tilbake på brettet

Kobi Graham, et liv forbedret med medisinteknikk

Ett av de 9 millioner liv som er blitt forbedret, er Kobi Grahams. Han vokste opp på stranden og nøt en spennende karriere som profesjonell bølgesurfer da livet hans tok en brå vending. Mens han surfet på ett av Australias mest lumske steder, fór han plutselig hodestups inn i en grunn klippe. De medisinske undersøkelsene viste at han hadde skadet halsvirvlene. – Jeg var bekymret for om jeg ville klare å gå ut fra sykehuset selv, sa Kobi. Etter å ha analysert forskjellige behandlingsmetoder besluttet de kirurgiske spesialistene seg for å stabilisere halsvirvlene ved å implantere et titanprodukt. – I løpet av få dager kunne jeg spasere rundt inne på avdelingen, og en uke senere var jeg hjemme igjen, minnes Kobi. Til både hans surfekolleger og legeteamets store forbløffelse var han dessuten på brettet og surfet igjen etter bare fire måneder – et fantastisk eksempel på hvordan vi sammen med våre sykehuspartnere kan forbedre liv rundt om i verden.

Vi i Medtronic fortsetter å arbeide etter vår målsetning og streben etter i fremtiden å kunne forbedre livet for en person rundt om i verden hvert sekund.

Kobis pasienthistorie er knyttet til hvordan han responderte på behandlingen. Historien er sann, relevant og dokumentert. Men hans respons på behandlingen er ingen garanti for att andre kommer til å respondere på samme måte. Andre kan respondere annerledes på behandlingen. Responsen på behandlingen kan og vil variere; den er ikke alltid lik.

Last updated: 3 Dec 2014

Section Navigation

Additional information

Norway